autor:

Fara foto

» » Sosuri

Ficat cu usturoi

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2008

Ingrediente
-400g ficat de pasare, -1 capatana usturoi, -1 ceapa, -patrunjel, -mamaliga, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ficatii si se pun la prajit in ulei, dupa care se adauga si ceapa. Se lasa pana este gata si se pune usturoiul pisat marunt si se adauga condimentele. Se mai lasa 5 minute, dupa care se opreste si se adauga patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Se pune ulei in tigaie, se taie ceapa marunt si se caleste. Peste ceapa calita se pune ficatul

4 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Se pune ficatul de pui intr-o tigaie,se stropeste cu ulei de masline,se adauga condimentele si se

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mihaela , 30 ianuarie 2009

    Acest fel de mancare eu il fac in felul urmator: ficatei ii pun in tigaie cu putin ulei si o cana cu apa sau vin (depinde ce am la momentul respectiv in casa), pun sare, piper, usturoi taiat felioare si ii las pana scade sosul, timp in care se fac si ficateii. Eu nu sunt adepta cepei prajite. Chiar si cand fac o tocana pun ulei ceapa si o canita de apa pentru protectia stomacului.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • -400g ficat de pasare
  • -1 capatana usturoi
  • -1 ceapa
  • -patrunjel
  • -mamaliga
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

mihaela

Acest fel de mancare eu il fac in felul urmator: ficatei ii pun in tigaie cu putin ulei si o cana cu apa sau vin (depinde ce am la momentul respectiv in casa), pun sare, piper, usturoi taiat felioare si ii las pana scade sosul, timp in care se fac si ficateii. Eu nu sunt adepta cepei prajite. Chiar si cand fac o tocana pun ulei ceapa si o canita de apa pentru protectia stomacului.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pesto de busuioc