autor:

Fara foto

» » Sosuri

Ficat cu usturoi

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2008

Ingrediente
-400g ficat de pasare, -1 capatana usturoi, -1 ceapa, -patrunjel, -mamaliga, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ficatii si se pun la prajit in ulei, dupa care se adauga si ceapa. Se lasa pana este gata si se pune usturoiul pisat marunt si se adauga condimentele. Se mai lasa 5 minute, dupa care se opreste si se adauga patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Se pune ulei in tigaie, se taie ceapa marunt si se caleste. Peste ceapa calita se pune ficatul

4 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Se pune ficatul de pui intr-o tigaie,se stropeste cu ulei de masline,se adauga condimentele si se

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mihaela , 30 ianuarie 2009

    Acest fel de mancare eu il fac in felul urmator: ficatei ii pun in tigaie cu putin ulei si o cana cu apa sau vin (depinde ce am la momentul respectiv in casa), pun sare, piper, usturoi taiat felioare si ii las pana scade sosul, timp in care se fac si ficateii. Eu nu sunt adepta cepei prajite. Chiar si cand fac o tocana pun ulei ceapa si o canita de apa pentru protectia stomacului.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • -400g ficat de pasare
  • -1 capatana usturoi
  • -1 ceapa
  • -patrunjel
  • -mamaliga
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

mihaela

Acest fel de mancare eu il fac in felul urmator: ficatei ii pun in tigaie cu putin ulei si o cana cu apa sau vin (depinde ce am la momentul respectiv in casa), pun sare, piper, usturoi taiat felioare si ii las pana scade sosul, timp in care se fac si ficateii. Eu nu sunt adepta cepei prajite. Chiar si cand fac o tocana pun ulei ceapa si o canita de apa pentru protectia stomacului.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pui pe gratar si avocado cu sos fresh de salsa