autor:

Cristina Omer

» » Mancaruri cu carne

Ficat de curcan cu vin

Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Ingrediente
500 g ficat de curcan, 150 ml lapte dulce, 100 ml vin rosu sec, 4 - 5 catei de usturoi, sare, piper, o lingurita ulei de floarea soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

17 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ficatii, dupa care se pun intr-un bol in care s-a pus prealabil laptele cu sare si piper si se da la frigider peste noapte.
Se scot ficatii si se pun in ulei, se calesc un pic, dupa care se toarna vinul si se lasa sa fiarba aproximativ 15 minute.
La final se adauga usturoiul pisat si se mai lasa acoperita tigaia 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de curcan cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Curatam cepele, le spalam si le stergem cu un servet absorbant, apoi le taiem julien. Punem vasul

2 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Pasare la cuptor in punga koky

Pasare la cuptor in punga koky

Pasarea se spala se curata de maruntaie dar se lasa intreaga neinpartita.Intr-o farfurie se face

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Imi place tare mult...

  • Fara foto

    claudia , 19 noiembrie 2009

    da adevarat .ff bun

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Delicios!!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

17 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Omer
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul. Intr-un vas termorezistent,mai

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place tare mult...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita de vie