autor:

Cristina Omer

» » Mancaruri cu carne

Ficat de curcan cu vin

Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Ingrediente
500 g ficat de curcan, 150 ml lapte dulce, 100 ml vin rosu sec, 4 - 5 catei de usturoi, sare, piper, o lingurita ulei de floarea soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

17 voturi

Mod de preparare

Se spala bine ficatii, dupa care se pun intr-un bol in care s-a pus prealabil laptele cu sare si piper si se da la frigider peste noapte.
Se scot ficatii si se pun in ulei, se calesc un pic, dupa care se toarna vinul si se lasa sa fiarba aproximativ 15 minute.
La final se adauga usturoiul pisat si se mai lasa acoperita tigaia 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de curcan cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Curatam cepele, le spalam si le stergem cu un servet absorbant, apoi le taiem julien. Punem vasul

2 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Piept de pui crocant

Piept de pui crocant

Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza. Fulgii

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Imi place tare mult...

  • Fara foto

    claudia , 19 noiembrie 2009

    da adevarat .ff bun

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Delicios!!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

17 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Omer
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul. Intr-un vas termorezistent,mai

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place tare mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Hamburger de pasare