autor:

Ionutz

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ficat de porc cu ceapa

Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2013

Ingrediente
500 gr ficat de porc, 150 ml ulei, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, 1/2 ardei gras, o cana apa, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se taie felii si se spala ficatul.

Ceapa si ardeiul se taie fideluta si se pun in tigaia incinsa la calit.

Cand incepe sa se inmoaie ceapa se adauga feliile de ficat, apa si condimentele.

Se lasa la foc mic, cu capac, si se verifica sa nu ramana fara apa, pana cand ceapa nu se mai distinge, si s-a format un sos gros.

Se poate servi cu piure de cartofi, sau alte garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Stufat de miel

Stufat de miel

Ceapa si usturoiul verde se taie marunt, la fel si verdeata. Carnea se spala bine si se pune la fiert,

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Mancare cu castraveti acri

Mancare cu castraveti acri

Intr-o cratita se pun doua- trei linguri de ulei, se adauga carnea taiata bucati, se caleste putin,

21 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Hort , 07 noiembrie 2014

    ok grazie

  • Fara foto

    Livia Muntean , 05 noiembrie 2014

    o sa pregatesc azi

  • Fara foto

    Daniela Babas , 01 decembrie 2013

    delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

      Asa ii place si sotului meu...O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

      Merge bine cu mamaliguta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500 gr ficat de porc
  • 150 ml ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • o cana apa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ionutz
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Pateuri Speciale

Pateuri Speciale

Pentru aluat Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa

4 voturi    8 comentarii
2h
Aperitive
Mini placinte cu varza murata

Mini placinte cu varza murata

Aluatul Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

Asa ii place si sotului meu...O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Orez sarbesc cu carne de cocos