autor:

Ionutz

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ficat de porc cu ceapa

Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2013

Ingrediente
500 gr ficat de porc, 150 ml ulei, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, 1/2 ardei gras, o cana apa, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se taie felii si se spala ficatul.

Ceapa si ardeiul se taie fideluta si se pun in tigaia incinsa la calit.

Cand incepe sa se inmoaie ceapa se adauga feliile de ficat, apa si condimentele.

Se lasa la foc mic, cu capac, si se verifica sa nu ramana fara apa, pana cand ceapa nu se mai distinge, si s-a format un sos gros.

Se poate servi cu piure de cartofi, sau alte garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ananas

Pui cu ananas

Intr-o tava unsa , se pun pulpele de pui si cartofii taiati in patru, dupa ce au fost trecute prin

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Hort , 07 noiembrie 2014

    ok grazie

  • Fara foto

    Livia Muntean , 05 noiembrie 2014

    o sa pregatesc azi

  • Fara foto

    Daniela Babas , 01 decembrie 2013

    delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

      Asa ii place si sotului meu...O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

      Merge bine cu mamaliguta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500 gr ficat de porc
  • 150 ml ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • o cana apa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ionutz
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Pateuri Speciale

Pateuri Speciale

Pentru aluat Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa

4 voturi    8 comentarii
2h
Aperitive
Mini placinte cu varza murata

Mini placinte cu varza murata

Aluatul Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

Asa ii place si sotului meu...O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu legume si chiftele