autor:

Ionutz

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ficat de porc cu ceapa

Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionutz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2013

Ingrediente
500 gr ficat de porc, 150 ml ulei, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, 1/2 ardei gras, o cana apa, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se taie felii si se spala ficatul.

Ceapa si ardeiul se taie fideluta si se pun in tigaia incinsa la calit.

Cand incepe sa se inmoaie ceapa se adauga feliile de ficat, apa si condimentele.

Se lasa la foc mic, cu capac, si se verifica sa nu ramana fara apa, pana cand ceapa nu se mai distinge, si s-a format un sos gros.

Se poate servi cu piure de cartofi, sau alte garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare cu carnati by copilou

Mazare cu carnati by copilou

Se pune untura sa se topeasca si punem ceapa la calit, cand aceasta incepe sa se caleasca se pun

13 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Papricas de pui

Papricas de pui

Se caleste carnea,cam 5 minute,pana isi schimba culoarea,apoi se adauga ceapa si se caleste si ea

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Hort , 07 noiembrie 2014

    ok grazie

  • Fara foto

    Livia Muntean , 05 noiembrie 2014

    o sa pregatesc azi

  • Fara foto

    Daniela Babas , 01 decembrie 2013

    delicios

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

      Asa ii place si sotului meu...O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

      Merge bine cu mamaliguta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500 gr ficat de porc
  • 150 ml ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • o cana apa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Ionutz
Pateuri rotunde

Pateuri rotunde

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Pateuri Speciale

Pateuri Speciale

Pentru aluat Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa

4 voturi    8 comentarii
2h
Aperitive
Mini placinte cu varza murata

Mini placinte cu varza murata

Aluatul Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

Asa ii place si sotului meu...O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Medalion de caprioara cu sos de mure