autor:

draguta

» » Mancaruri cu carne

Ficat de porc cu salvie si vin rosu

Autor: draguta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: draguta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Ingrediente
o cescuta ulei de masline, 700 gr ficat de porc (sau pui cu pipote si inimi), 4-5 catei de unsturoi, cateva frunze de salvie, jumatate pahar de vin rosu, 3 linguri bulion, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Calim usturoiul si salvia tocate in uleiul de masline.Adaugam ficatul taiat bucatele, il lasam sa se partunda putin apoi punem vinul. Lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam bulionul, sarea si piperul... mai lasam vreo 5 minute la fiert (daca e nevoie mai adaugati jumatate de pahar cu apa) acoperiti cu un capac... si este gata.

Este o reteta simpla si gustoasa.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu salvie si vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Mod de preparare: Zdrobiti 5 catei de usturoi si amestecati-i cu putin ulei de masline,o lingurita

4 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Raţă pe varză

Raţă pe varză

Raţa se curăţă de ţepi, alte resturi rămase de la ciupelit. Se scot pulpele întregi, aripile

9 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

    O minunatie....

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    Bine ai venit in gasca noastra mare de pe gustos.ro ! Imi place preparatul tau si-mi place in mod deosebit aroma minunata pe care o emana salvia...Trebue sa incerc si eu reteta. Ps:te asteptam si cu alte retete... pupici

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • o cescuta ulei de masline
  • 700 gr ficat de porc (sau pui cu pipote si inimi)
  • 4-5 catei de unsturoi
  • cateva frunze de salvie
  • jumatate pahar de vin rosu
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de draguta
Clatite gratinate

Clatite gratinate

Amestecam branza cu smantana si oul. Taiem fasii mezelul care-l avem,ciupercile le taiem si apoi

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O minunatie....

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Spezzatino di manzo (Tocanita cu carne de vita)