autor:

Anonim

» » Aperitive

ficat de porc papricat cu smantana si galuste

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ceapa, ulei, boia de ardei dulce, smantana, oua, faina ,vin alb, sare, de oase, piper, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ficatul se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa se inabusa in 50 m de ulei si 50 ml de apa, se adauga 50 g de faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, piper, sare, smantana, supa de oase; se fierb 10-15 min.
Din oua, 450 g de faina,100 ml de apa si sare se prepara o compozitie din care se formeaza galuste cu o lingurita.
Se fierb in apa , apoi se scurg si se adauga vin , impreuna cu bucati de ficat si cantitatea de vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "ficat de porc papricat cu smantana si galuste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din maruntaie de pui

Drob din maruntaie de pui

Maruntaiele se curata si se spala, pipotele si inima de pui se pun la fiert in apa ( eu nu am pus

5 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Cornulete  cu carne

Cornulete cu carne

Aluatul:pregatesti o maia din drojdie,o lingura de faina si putin lapte,o lasi sa creasca 5-10 minute,apoi

12 voturi    1 comentariu
1h 35 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • ceapa
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • smantana
  • oua
  • faina ,vin alb
  • sare, de oase
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Porcusori Misicu