Ficatul se portioneaza in bucati cu grosimea de cca 1,5 cm, care se pun pe gratarul incins, uns cu grasime. Cind sint fripte pe o parte, se intorc pe partea cealalta urmarind sa nu fie prea pătrunse (arse). Se iau de pe gratar, se sareaza dupa gust si se asaza pe platou si pe farfuria de servire, cu garniturile preferate.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii