Ficatul se portioneaza in bucati cu grosimea de cca 1,5 cm, care se pun pe gratarul incins, uns cu grasime. Cind sint fripte pe o parte, se intorc pe partea cealalta urmarind sa nu fie prea pătrunse (arse). Se iau de pe gratar, se sareaza dupa gust si se asaza pe platou si pe farfuria de servire, cu garniturile preferate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii