Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet si se lasa la scurs.
Intr-o cratita se pun pastele gata scurse,se adauga ulei ,sare si se amesteca.
Intr-o tigaie se pune ulei apoi ceapa tocata si se caleste.
Se adauga ficatul,delikat,cimbru si o cana de apa si se lasa pana scade zeama.
La sfarsit,cand zeama e aproape scazuta se adauga pasta de tomate,usturoiul pisat si se mai lasa 5 min.
Se adauga patrunjel

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii