autor:

sarbu

» » Mancaruri cu carne

Ficat in Osanza

Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
- ficat (200 gr./ persoana), - osanza, - sare, - ulei, - ceapa

Dificultate: Medie Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se feliaza ficatul in felii de 1-1,5 cm.Luam o bucata de osanza de trei ori mai mare decat felia de ficat, in mijlocul ei punem ficatul si impaturam. Asa invelita felia de ficat se pune pe plita sau tigaie de teflon bine incinsa.Se prajeste 10-15 min.se sareaza cand este deja gata prajit. Se serveste doar cu ceapa taiata cubulete marunte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat in Osanza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Pentru zile de sărbătoare sau de weekend, ca să vă răsfățați gustul și simțurile, vă propun

11 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Mousaka

Mousaka

Se taie ceapa marunt, se pune intr-o cratita cu un pic de ulei la prajit, se adauga carnea si se

3 voturi    4 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 august 2009

    Bun, foarte bun, dar de ce numai cu ceapa?

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Suna bine,dar cu osanza nu ma impac deloc.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Interesanta reteta.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • - ficat (200 gr./ persoana)
  • - osanza
  • - sare
  • - ulei
  • - ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de sarbu
Cevapi (mici)

Cevapi (mici)

Carnea tocata se framanta bine cu mana apoi se pune la frigider cateva ore ( cel mai bine este de

12 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Frigarui Haiducesti

Frigarui Haiducesti

Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore. Cubuletele

12 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Papricas de peste

Papricas de peste

Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Bun, foarte bun, dar de ce numai cu ceapa?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga in straturi sau Taci si inghite Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tocana de cartofi cu carnati la cuptor