autor:

sarbu

» » Mancaruri cu carne

Ficat in Osanza

Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
- ficat (200 gr./ persoana), - osanza, - sare, - ulei, - ceapa

Dificultate: Medie Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se feliaza ficatul in felii de 1-1,5 cm.Luam o bucata de osanza de trei ori mai mare decat felia de ficat, in mijlocul ei punem ficatul si impaturam. Asa invelita felia de ficat se pune pe plita sau tigaie de teflon bine incinsa.Se prajeste 10-15 min.se sareaza cand este deja gata prajit. Se serveste doar cu ceapa taiata cubulete marunte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat in Osanza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote si inimi cu sos

Tocanita de pipote si inimi cu sos

spalam pipotele si inimile si le punem la fiert in apa cu sare, dupa ce au fiert punem ceapa la inabusit

7 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Mini rulade cu crusta crocanta

Mini rulade cu crusta crocanta

1. Se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri

11 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 29 august 2009

    Bun, foarte bun, dar de ce numai cu ceapa?

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Suna bine,dar cu osanza nu ma impac deloc.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Interesanta reteta.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • - ficat (200 gr./ persoana)
  • - osanza
  • - sare
  • - ulei
  • - ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de sarbu
Cevapi (mici)

Cevapi (mici)

Carnea tocata se framanta bine cu mana apoi se pune la frigider cateva ore ( cel mai bine este de

12 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Frigarui Haiducesti

Frigarui Haiducesti

Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore. Cubuletele

12 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Papricas de peste

Papricas de peste

Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Bun, foarte bun, dar de ce numai cu ceapa?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Sarmalute in foi de vita