autor:

roxana deaconeasa

» » Sosuri

FICATEI CU SOS DE ROSII

Autor: roxana deaconeasa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana deaconeasa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
500 g ficatei, 5 rosii proaspete, 2 linguri bulion, 4 catei usturoi, sare dupa gust, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se fierb ficatei timp de 5 minute, intre timp se pun rosiile decojite si date pe razatoare impreuna cu bulionul si usturoiul tocat marunt la prajit in putin ulei , dupa ce fierb ficatei se pun la prajit separat, cand s-au prajit se adauga peste sosul de rosii se mai lasa sa fiarba 5 minute si se adauga patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "FICATEI CU SOS DE ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficatei de pasare cu sos de rosii

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute. Se adauga

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ficatei in sos picant de rosii

Ficatei in sos picant de rosii

Se incinge uleiul si untul si se caleste ceapa. Se adauga ficateii. Cind sint rumeni se adauga sare,

15 voturi    1 comentariu
1h 5 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adina P (Maestru bucatar) , 22 ianuarie 2010

    Mie imi plac cu unt si usturoi . Spal ficateii, dupa 1 ora timp in care ei stau in lapte, ii arunc in strecuratoare, intre timp incing tigaia si arunc o lingura de unt. Sterg un pic ficateii si ii pun in tigaie la prajit, eu mai adaug unt daca simt ca mai trebuie.Spre sfarsit pun sare si piper, arunc usturoiul taiat feliute, dar cred ca la fel de bun este si cel pisat, si-i mai las cateva minute sa se simta aroma usturoiului. Reteta asta o fac si cu ciuperci doar ca la sfarsit arunc in tigaie o cutie de rosii in bulion pe care le pasez bine. Sunt cele mai rapide retete si dintre cele care au cel mai mare succes la cei apropiati mie.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    O mancare gustoasa si rapida!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Ficatei sunt fff buni!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Superba prezentarea,sunt un deliciu cu sos de rosii.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Arata foarte bine...Imi plac ficateii de pasare foarte mult...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Rapid si gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

      Delicios...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficatei
  • 5 rosii proaspete
  • 2 linguri bulion
  • 4 catei usturoi
  • sare dupa gust
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de roxana deaconeasa
CIULAMA DE CIUPERCI

CIULAMA DE CIUPERCI

Se taie ceapa fideluta si se pune la prajit, dupa ce a prins culoare maronie se adauga ciupercile

16 voturi    3 comentarii
25 min
Sosuri

Adina P (Maestru bucatar)

Mie imi plac cu unt si usturoi . Spal ficateii, dupa 1 ora timp in care ei stau in lapte, ii arunc in strecuratoare, intre timp incing tigaia si arunc o lingura de unt. Sterg un pic ficateii si ii pun in tigaie la prajit, eu mai adaug unt daca simt ca mai trebuie.Spre sfarsit pun sare si piper, arunc usturoiul taiat feliute, dar cred ca la fel de bun este si cel pisat, si-i mai las cateva minute sa se simta aroma usturoiului. Reteta asta o fac si cu ciuperci doar ca la sfarsit arunc in tigaie o cutie de rosii in bulion pe care le pasez bine. Sunt cele mai rapide retete si dintre cele care au cel mai mare succes la cei apropiati mie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mujedei de usturoi