Se spala salata si rosiile.
Se spala ficateii avand grija sa se inlature fierea.
Ficateii se pipereaza si se rumenesc in unt. Se sting cu 2 linguri de coniac. Se sareaza si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se face maioneza , care se amesteca cu iaurtul si un pliculet de Knorr mediteranean
Pentru servire, ficateii se aranjaza pe un pat de salata verde si feliute de rosii,peste care se toarna sosul din maioneza si unt.
Se orneaza cu gargarite din jumatati de rosii chery. Piciorusele si capul se decupeaza din masline
Va doresc pofta buna !!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii