Se spala salata si rosiile.
Se spala ficateii avand grija sa se inlature fierea.
Ficateii se pipereaza si se rumenesc in unt. Se sting cu 2 linguri de coniac. Se sareaza si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se face maioneza , care se amesteca cu iaurtul si un pliculet de Knorr mediteranean
Pentru servire, ficateii se aranjaza pe un pat de salata verde si feliute de rosii,peste care se toarna sosul din maioneza si unt.
Se orneaza cu gargarite din jumatati de rosii chery. Piciorusele si capul se decupeaza din masline
Va doresc pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii