Ingrediente
Pentru 2 persoane, -400g ficatei de pasare, -50g unt, -2-3 linguri coniac, -salata verde, -3-4 rosii, -sare, piper, Pentru sos avem nevoie de :, -ou, -100ml ulei, -100ml iaurt, -zeama de la 1/2 lamaie, -un pliculet de Knorr mediteraneean, Pentru ornat folosim 2-3 rosii chery si 2 masline
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Mod de preparare
Se spala ficateii avand grija sa se inlature fierea.
Ficateii se pipereaza si se rumenesc in unt. Se sting cu 2 linguri de coniac. Se sareaza si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se face maioneza , care se amesteca cu iaurtul si un pliculet de Knorr mediteranean
Pentru servire, ficateii se aranjaza pe un pat de salata verde si feliute de rosii,peste care se toarna sosul din maioneza si unt.
Se orneaza cu gargarite din jumatati de rosii chery. Piciorusele si capul se decupeaza din masline
Va doresc pofta buna !!!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009
O bunatate...
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009
10 pentru prezentare!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009
Felicitari pentru prezentare!!!! Ne delectezi si ne inspiri
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009
Frumoasa prezentare...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009
Super, prezentare,felicitari.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009
Alina, e foarte atragatoare mancarica ta, felicitari!
irina (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009
Cred ca datorita ornamentarii deosebit de frumoase reteta va prinde la prichindei care nu prea se omoara cu mancatul ficateilor! Abia astept sa creasca pustiul meu si sa vad ce reactie are!
Alina (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009
Multumesc Sidy !!!
Alina (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009
Multumesc Sidy !
Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009
Ai nota 10 cu steluta din partea mea, pentru ornarea felurilor tale de mancare...