Se separa ficateii de inimioare,se curata de pielitele ramase,se taie ficatii in bucatele mai micute(sfat:nu foarte mici ca se sfarama in tigaie),se spala totul in 2,3 ape si se pun la prajit in ulei nu foarte incins(sare peste tot).Se pune un praf de sare,piper si se rumenesc la foc mediu.Usturoiul se toaca marunt si se pune peste ficati,se caleste 2-3min si se pune lamaia.Se caleste totul timp de 5 min sub capac la foc mic,amestecand din cand in cand.Se adauga vinul,se da focul mai mare si se caleste totul 2-3 min fara capac(ca sa iasa alcoolul).Se serveste cu salata,cartofi prajiti-natur,ceva acritura....sau pur si simplu.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii