autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

File de cod pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Ingrediente
2 bucati de file de cod, 2 oua, faina, pesmet, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Portionez pestele spalat si uscat in prosop.Trec bucatile de peste prin faina, ou batut cu sare, piper si o lingura de ulei,apoi prin pesmet. Asez bucatile astfel pregatite in tigaia incinsa cu ulei. Rumenesc pestele pe ambele parti,le asez pe servet de hartie ca sa absoarba excesul de grasime. Servim cat cald, cu mamaliga si mujdei de usturoi sau rece cu paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
FILE DE COD PANE

FILE DE COD PANE

Bati un ou cu sare si piper,Treci pestele prin fainasi ou, dai la prajit in ulei incins.Asezi pe

6 voturi    11 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Peste alb in folie

Peste alb in folie

Marinam pestele in zeama de lamaie, sare si piper pentru 30 minute.Taiem felii ceapa si morcovul. Pregatim

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    E bun codul, eu ultima oara am gatit merlucius.

  • Fara foto

    maria mihalache , 25 aprilie 2010

    Un deliciu............

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Incearca odata dupa ce prajesti pestele sa adaugi o felie de brinza galbena taiata subtire si 2 secunde la cuptorul cu micro-unde ca brinza sa se topeasca iese minunat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati de file de cod
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E bun codul, eu ultima oara am gatit merlucius.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pastrav somonat cu cartofi noi