autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu peste

FILE DE COD PANE

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2009

Ingrediente
2 bucati file de cod, 1 ou, faina, sare, piper,, ulei pentru prajit, mujdei:, 4 catei de usturoi, 30 ml ulei, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Bati un ou cu sare si piper,Treci pestele prin fainasi ou, dai la prajit in ulei incins.Asezi pe servet de hartie,sa absoarba uleiul.
Cureti usturoiul, il pasezi, incrporezi ulei si zeama de lamaie ca la maioneza. Asezi mujediul peste pestele prajit, servsti cu mamaliguta fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE COD PANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de cod pane

File de cod pane

Portionez pestele spalat si uscat in prosop.Trec bucatile de peste prin faina, ou batut cu sare,

7 voturi    5 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
Marinata de peste (fitofag)

Marinata de peste (fitofag)

Se curata si se taie in bucati mari pestele si legumele, se aseaza in vasul in care se adauga uleiul,

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vicky Postolache , 18 august 2014

    Am dat pestele prin faina de malai.Buonissimo!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013

    Cu mamaliga!!!!!!!! O bunatate!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Cat de bun este...

    • Fara foto

      Silvia , 09 decembrie 2009

      daca il vreti mai crocant il puteti trece prin ou si apoi prin malai

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

      Mmmmm, ce pofta mi-ai facut fac si eu maine.Felicitari.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Cu mamaliga si mujdei de usturoi....mama ce bunatate.Un adevarat deliciu.Felicitari draga mea.Frumoasa prezentare.

    • Fara foto

      Cely , 15 septembrie 2009

      MMMMmmm ce bine arata!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      O bunatate...

    • Fara foto

      Cely , 14 septembrie 2009

      Si mie imi place la gratar,dar e bun si pane.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Si mie imi place codul,dar il prefer la gratar.

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Este foarte gustos cu mujdei si eu pregatesc asa dar trebuie pregatit aproape de servire.Daca iti ramine peste prajit il poci pastra intr-o cutie inchis cu usturoiul pe el dar nu mult timp.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cu mamaliga!!!!!!!! O bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pastrama din piept de curcan