Pestele se dezgheata,se spala si se sareaza.
Sucul de lamaie se amesteca intr-un castron cu uleiul si cu usturoiul maruntit sau feliat.
Fileurile se taie in marimi potrivite si se introduc in sucul de lamaie.
Se lasa la marinat cca.30 de minute.
Se incinge tigaia-gratar si se aseaza fileurile.
Se lasa cam 2 minute pe fiecare parte,apoi se intorc cu grija sa nu se rupa.
Se servesc ca atare sau cu sos de usturoi,cartofi natur,orez.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii