autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

File de merlucius cu sos L’ AIOLI

Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 19 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 19 august 2006

Ingrediente
1 kg merlucius, sare, 1 lamaie, piper rosu, sos L’AIOLI:, 250 gr maioneza, 5 catei usturoi, garnitura:, cartofi, morcovi, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Fileul de peste se va portiona, se condimenteaza cu sare, piper rosu, zeama de lamaie, se adauga putin unt, se aseaza intr-un vas, se acopera si se introduce la cuptor 7-8 minute. Se poate prajii si in ulei, dar trebuie sa treceti pestele prin faina. Cand pestele este gata se adauga peste el sosul AIOLI format din maioneza in care am incorporat usturoiul pisat.
Atentie: maioneza se va prepara fara a adauga mustar.
Se serveste cu garnitura din cartofi taiati cuburi si morcovi fierti in abur cu adaos de unt, sare si patrunjel taiat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de merlucius cu sos L’ AIOLI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici de mare cu Emmentaler

Scoici de mare cu Emmentaler

Intr-o oala se pun vinul si scoicile, la foc viu, iar in 5 minute scoicile se vor deschide. Le scurgem

7 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Plachie cu peste file

Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri,

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de Pangasius cu cartofi la cuptor