Reteta postata pe: 09 iunie 2009
Ingrediente
4 buc file de pangasius, 1 lamaie, 2 lg faina de grau, 2 lg malai, tarhon, ulei, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se spala pestele si se taie bucatile in doua. Sucul de la o lamaie se amesteca cu tarhon si putina sare dupa gust. separat intr-o farfurie se pune faina de grau si malaiul.Inainte de prajire pestele se tine 10 min in sucul de lamaie cu tarhon. Apoi se trece prin fainuri si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se rumenesc la foc mediu pana capata o culoare aurie.
Se poate servi cu mamaliga si mujdei de usturoi amestecat cu surplusul de lamaie. Amestecat astfel se mascheaza gustul usturoiului, dar in acelasi timp se pastreaza aroma.
Se mai poate consuma si cu cartofi prajit
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius crocant" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate