autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

File de pangasius crocant

Autor: Silvia Saghin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Saghin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
4 buc file de pangasius, 1 lamaie, 2 lg faina de grau, 2 lg malai, tarhon, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala pestele si se taie bucatile in doua. Sucul de la o lamaie se amesteca cu tarhon si putina sare dupa gust. separat intr-o farfurie se pune faina de grau si malaiul.Inainte de prajire pestele se tine 10 min in sucul de lamaie cu tarhon. Apoi se trece prin fainuri si se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se rumenesc la foc mediu pana capata o culoare aurie.
Se poate servi cu mamaliga si mujdei de usturoi amestecat cu surplusul de lamaie. Amestecat astfel se mascheaza gustul usturoiului, dar in acelasi timp se pastreaza aroma.
Se mai poate consuma si cu cartofi prajit
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rechin cu legume la steamer

Rechin cu legume la steamer

Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant

12 voturi    14 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Dorada la cuptor pe pat de cartofi

Dorada la cuptor pe pat de cartofi

Se curata pestele bine, bine (eu las si capul):), se sareaza, se pipereaza si se lasa pe o farfurie.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 buc file de pangasius
  • 1 lamaie
  • 2 lg faina de grau
  • 2 lg malai
  • tarhon
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de Pangasius pe grill cu amestec de legume