Pestele pane:
Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper, boia si se stropeste cu sos de lamaie. Se lasa cca. 10 min sa se marineze. Intre timp se bat cele 2 oua spuma, se adauga putina sare si putin condiment pentru peste. Se ia cate o bucata de file, se da prin pesmet si prin ou si se pune la prajit in ulei incins.
Garnitura de cartofi natur:
Se curata cartofii si se taie in patru, apoi se pun la fiert cu apa, sare si patrunjel verde. Cand sunt fierti, se scurg de apa, se amesteca cu 3 linguri de unt, piper si maghiran. Se acopera si se lasa la cald.
Sosul:
Se zdrobeste usturoiul, se pune piperul, o lingura de helas, zaharul si se freaca cu 1-2 linguri de ulei. Se adauga smantana, se amesteca bine puna ce se face o spuma. Se pune mararul tocat si se lasa cca 15 min sa se patrunda aromele.
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii