M-au speriat o multime de articole ca pangasius este otravitor. Dar si cartofii au fost considerati otravitori cand au ajuns in Europa. Asa ca am facut si eu file de pangasius pe gratar si nu am patit nimic.
Punem fileul in apa rece pana cand se desprinde gheata, apoi il mutam pe un platou, il condimentam si il ungem cu ulei. Dupa 4-5 minute, taiem fileurile in cate 2-3 bucati pe care le asezam pe gratar.
Dupa 7-8 minute intoarceti bucatile de peste si presarati cu putin patrunjel tocat (verde sau uscat) si piper. Lasati sa mai stea pe gratar, la foc mediu, inca 5-6 minute si este gata. Intre timp curatati si feliati usturoiul, taiati lamaia in doua, jumatate o taiati felii si jumatate o stoarceti.
Puneti bucatile de peste pe platou, stropiti cu zeama de lamaie, decorati cu patrunjel si feliute de usturoi, felii de lamaie. Se serveste ca atare sau cu diferite garnituri. Eu am servit cu cartofi natur si peperoni. Se poate servi cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii