File de peste la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
File  de peste la cuptor

Ingrediente

  • 3 fileuri groase de peste
  • condimente
  • 2 rosii fara pielita
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 1 catel usturoi
  • busuioc
  • 1 pahar vin alb
  • cateva fire de patrunjel

Mod de preparare

Se spala bine fileurile,se aseaza in tava,se condimenteaza dupa gust.Se taie cubulete foarte mici rosiile si feliute subtiri ardeiul.Se presara totul deasupra pestelui,inclusiv morcovul ras.Se toarna putin ulei de masline.Se da la cuptor..Dupa 10 min se toarna vinul si se mai lasa inca 30 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise