Incalzim cuptorul. Tocam marunt ceapa si usturoiul. Taiem rosiile in cubulete. Tocam marunt patrunjelul.
Pregatim aragazul si o tigaie pentru sos in care punem 2 linguri de ulei. Adaugam ceapa si usturoiul si calim timp de 2-3 minute. Cand ceapa devine translucida, adaugam rosiile. Condimentam cu sare si piper si amestecam. Lasam sa fiarba incet timp de 5-7 minute, fara capac. Cand legumele sunt moi, inchidem aragazul.
Stergem bine fileurile de pestele cu un prosop absorbant. Condimentam cu sare si piper proaspat macinat pe ambele parti. Pregatim sosul de mustar. Amestecam bine mustarul cu uleiul ramas (2 linguri) si patrunjelul tocat. Pregatim un vas termorezistent.
Punem sosul de legume in vasul termorezistent. Asezam deasupra fileurile de pestele condimentate. Ungem fiecare file de peste cu pasta de mustar si patrunjel.
Acoperim vasul cu folie de aluminiu si il introducem in cuptorul incalzit pentru 25-30 de minute.
Scoatem din cuptor si servim, de preferinta cu cartofi fierti.
Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/file-de-peste-la-cuptor-cu-mustar-patrunjel-si-rosii.html
POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii