autor:

Maria Markov

» » Mancaruri cu peste

File de peste pane cu legume natur

Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2011

Ingrediente
500gr file peste, 4-5 cartofi mari, 2-3 morcovi potriviti, 4 oua, 2 lingurite pesmet, faina, 1 lingura ulei masline, sucul de la o lamaie/helas, 3-4 fire patrunjel proaspat, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Aceasta reteta am preparat-o intr-o seara cand am venit de la servici si am vrut o cina rapida si gustoasa.
Am scos file-ul de peste la dezghetat. Intre timp am curatat cartofii si i-am taiat bucati mai mari, si morcovii pe care i-am taiat rondele, apoi i-am pus la fiert cu putina sare presarata peste.
Intr-un bol am batut ouale cu putina sare si cu pesmetul pana au devenit spuma.
Am pus o tigaie cu ulei la incins, am dat file-ul de peste prin faina si apoi prin ou (am mai batut oul din cand in cand ca sa ramana spuma) si l-am pus la prajit, intorcand-ul pe ambele parti pana a devenit auriu. La fel am procedat si cu restul de bucati de peste, iar la final le-am scos pe o farfurie cu servetele pentru a trage surplusul de ulei.
Dupa ce s-au fiert, am scurs legumele de apa si le-am aranjat pe un platou, le-am stropit cu uleiul de masline, putin piper si le-am ornat cu patrunjel. Pe marginea platoului cu legume am aranjat file-ul pane si l-am stropit cu helas (nu am avut lamaie).
Deoarece nu sunt o amatoare de sare, mi-a fost de ajuns faptul ca legumele au fiert in apa cu sare si ca am batut ouale cu putina sare.
Pofat buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste pane cu legume natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peste cu rosii

File de peste cu rosii

Intr-o tava,unsa,se pun jumatate din cantitatea de rosii;peste rosii se pune ardeiul dulce si iute.Se

14 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crap cu legume si masline in sos de rosii si ardei kapia

Crap cu legume si masline in sos de rosii si ardei kapia

Bucatile de peste le spalam ,le stergem cu un prosop absorbant ,le condimentam cu sare si piper

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 04 iunie 2011

    Multumesc frumos! :)

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 iunie 2011

    Foarte gustos si sanatos preparatul tau ! Felicitari ! *****

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500gr file peste
  • 4-5 cartofi mari
  • 2-3 morcovi potriviti
  • 4 oua
  • 2 lingurite pesmet
  • faina
  • 1 lingura ulei masline
  • sucul de la o lamaie/helas
  • 3-4 fire patrunjel proaspat
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Markov
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dejun simplu, rapid si gustos

Dejun simplu, rapid si gustos

Se bat ouale spuma, se adauga piper si sare. Intr-o farfurie adanca se pune cana de lapte, se da

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Mamaliga "Minune"

Mamaliga "Minune"

Intr-o oala se amesteca si se pun la fiert 1 cana(250ml) apa, cana (250ml) de lapte, smantana, cascavalul

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Maria Markov (Chef de cuisine)

Multumesc frumos! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Scrumbie aromata, pe gratar