Pregatiti fileul de Salau pe o farfurie. Apretatil cu un prosop de hartie pana devine uscat.
Condimentati cu sare , piper si condiment de peste.
Asezati fileul de somon afumat pe fileul de salau apoi rotitil facand o roata mare si stapungeti cu o frigaruie de bat.
Pregatiti cuptorul la 180gr C.
Pentru untul Maitre D Hotel pregatiti un bol unde asezati untul si toate incredientele de mai sus.
Mixatile cu un tel sau mixer de mana pana se omogenizeaza apoi puneti o lingura de acest unt condimentat peste roata de salau.
Introduceti in cuptor si lasat cam 30- 35 de minute. Acest peste il puteti servi cu acel sos Beurre Blanc.
Va doresc o pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii