Pregatiti fileul de Salau pe o farfurie. Apretatil cu un prosop de hartie pana devine uscat.
Condimentati cu sare , piper si condiment de peste.
Asezati fileul de somon afumat pe fileul de salau apoi rotitil facand o roata mare si stapungeti cu o frigaruie de bat.
Pregatiti cuptorul la 180gr C.
Pentru untul Maitre D Hotel pregatiti un bol unde asezati untul si toate incredientele de mai sus.
Mixatile cu un tel sau mixer de mana pana se omogenizeaza apoi puneti o lingura de acest unt condimentat peste roata de salau.
Introduceti in cuptor si lasat cam 30- 35 de minute. Acest peste il puteti servi cu acel sos Beurre Blanc.
Va doresc o pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii