autor:

Tiberius77

» » Mancaruri cu peste

File de Salau Maitre D Hotel

Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Ingrediente
Pentru peste, Salau file 200gr, Somon fume 50 gr, Sare, piper, condiment de peste, , Pentru Unt Maitre D Hotel, , Unt 150 gr, Sare, piper alb,, sos worchester 20ml, Mustar 50 gr, Lamaie 1 buc, Patrunjel putin pt gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pregatiti fileul de Salau pe o farfurie. Apretatil cu un prosop de hartie pana devine uscat.

Condimentati cu sare , piper si condiment de peste.

Asezati fileul de somon afumat pe fileul de salau apoi rotitil facand o roata mare si stapungeti cu o frigaruie de bat.



Pregatiti cuptorul la 180gr C.



Pentru untul Maitre D Hotel pregatiti un bol unde asezati untul si toate incredientele de mai sus.

Mixatile cu un tel sau mixer de mana pana se omogenizeaza apoi puneti o lingura de acest unt condimentat peste roata de salau.



Introduceti in cuptor si lasat cam 30- 35 de minute. Acest peste il puteti servi cu acel sos Beurre Blanc.



Va doresc o pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "File de Salau Maitre D Hotel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton.

Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton.

Punem cuptorul la incalzit la 210 grade.Ciupercile le taiem dea lungul in fisii.Ardeiul il taien

20 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Somon  la cuptor cu salata  a-la Florin

Somon la cuptor cu salata a-la Florin

Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Cate arome! Cata eleganta in prezentare!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Pentru peste
  • Salau file 200gr
  • Somon fume 50 gr
  • Sare
  • piper
  • condiment de peste
  • Pentru Unt Maitre D Hotel
  • Unt 150 gr
  • Sare
  • piper alb,
  • sos worchester 20ml
  • Mustar 50 gr
  • Lamaie 1 buc
  • Patrunjel putin pt gust

Raporteaza reteta

Retete
de Tiberius77
Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc Punem in craticioara sau o tigaie cu margini mai inalte otetul cu vinul si cu

3 voturi    6 comentarii
30 min
Sosuri
Tiberius Parfe

Tiberius Parfe

In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek. Prima

2 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
File de Pangasius in crusta de faina de malai

File de Pangasius in crusta de faina de malai

Decongelati feliile de pangasius si apretatile usor cu prosop de hartie pane devin uscate. Saratile

5 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Cate arome! Cata eleganta in prezentare!*****

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pește Teriyaki