autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

File de salau pane

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg salau, 80 gr faina, 80 gr pesmet, 2 oua crude, 100 ml ulei, sare, piper, o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata salaul, se spal si se portioneaza in fileuri. Se saraeza si se pipareaza se lasa sa stea circa 30 min. Se da prin faina, prin ou ca pentru omleta si prin pesmet. Se prajeste in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Dorada Sambar

Dorada Sambar

Se curata Dorada de solzi si intestine (in cazul in care nu este curatat...de obicei acest peste

7 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
File de cod cu garnitura de gutui si ardei gras rosu

File de cod cu garnitura de gutui si ardei gras rosu

Se spala bine fileurile, pe care le vom pune intr-o forma de yenna. Curatam gutuiile si le taiem

2 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Dorada umpluta pe pat de legume