autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu peste

FILE DE SOMON CU SOS DE LAMAIE

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
4 fileuri de somon, 8 ciuperci proaspete, 2 morcovi potriviti, 2 dovlecei, 2 rosii, 2 ardei grasi, 3-4 lamai, 1-2 lingurite zahar, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se prepara pestele la gratar cateva minute,este gata foarte repede.Legumele se spala,se taie si se pregatesc tot la gratar.
Se prepara sosul din 3-4 lamaii care se pune intr-o tigaie la foc cu putin ulei de masline,se adauga 1-2 lingurite de zahar,sare si piper si se tin pe foc pana se omogenizeaza compozitia.Se pune pestele pe platou,iar deasupra se toarna sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "FILE DE SOMON CU SOS DE LAMAIE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
DORADA LA GRATAR CU LEGUME

DORADA LA GRATAR CU LEGUME

Pestele se curata si se spala bine,apoi se usuca cu ajutorul unui prosop de hartie.Se pune gratarul

8 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav pe varza la cuptor

Pastrav pe varza la cuptor

In vasul cu unt incins calim ceapa, ardeiul tocat marunt, adaugam rosiile apoi cele doua verze tocate

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • motosca mariana

    motosca mariana (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Fileul de somon era baza ...vroiam sa vad modul de pregatire al acestuia ca doar (cateva minute )ati dat pentru el nu? Cum se pregateste acesta? Pe care gratar? Se unge cu ceva? Se condimenteaza cu ceva? Fiti putin mai explicita. El este baza retetei. Si mai apoi pe platou asezam pestele si sosul deasupra si cu legumele cum ramine....? Eu as reveni putin asupra acestei retete.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
motosca mariana

motosca mariana (Chef de cuisine)

Fileul de somon era baza ...vroiam sa vad modul de pregatire al acestuia ca doar (cateva minute )ati dat pentru el nu? Cum se pregateste acesta? Pe care gratar? Se unge cu ceva? Se condimenteaza cu ceva? Fiti putin mai explicita. El este baza retetei. Si mai apoi pe platou asezam pestele si sosul deasupra si cu legumele cum ramine....? Eu as reveni putin asupra acestei retete.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Pastrav cu sos la cuptor