Se prepara pestele la gratar cateva minute,este gata foarte repede.Legumele se spala,se taie si se pregatesc tot la gratar.
Se prepara sosul din 3-4 lamaii care se pune intr-o tigaie la foc cu putin ulei de masline,se adauga 1-2 lingurite de zahar,sare si piper si se tin pe foc pana se omogenizeaza compozitia.Se pune pestele pe platou,iar deasupra se toarna sosul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii