Fileurile se spala si se usuca cu un servet, dupa care se stropesc cu zeama de lamaie si se presara sare si piper dupa gust. Fiecare bucata se trece prin faina, oul batut si apoi prin amestecul dintre pesmet si nuca de cocos, apoi se prajesc in ulei incins, pe ambele parti pana se formeaza o crusta aurie. Se scot pe servetele de hartie, pentru a absorbi uleiul in exces, si se servesc calde , cu lamaie alaturi si salata de castraveti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii