File de somon sub crusta de piper

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
File de somon sub crusta de piper

Ingrediente

  • 2 fileuri de somon
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 dovlecel mic
  • 1 bulb mic de fenicul
  • frunzele de la 1 ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri boabe de piper colorat
  • suc de lamaie

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata si se taie fasii.

Boabele de piper se zdrobesc usor si se pun intr-un castron.

Pestele se spala, se stropeste cu zeama de lamaie si se tavaleste prin boabele de piper.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste pestele cate 3 minute pe fiecare parte.

Legumele se repartizeaza pe 2 farfurii iar deasupra se aseaza fileurile de somon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor