Legumele se spala, se curata si se taie fasii.
Boabele de piper se zdrobesc usor si se pun intr-un castron.
Pestele se spala, se stropeste cu zeama de lamaie si se tavaleste prin boabele de piper.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste pestele cate 3 minute pe fiecare parte.
Legumele se repartizeaza pe 2 farfurii iar deasupra se aseaza fileurile de somon.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii