Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface drept in doua in lungime. Se curata de piele, se scoate sira spinarii si se baga de seama sa nu mai ramana nici un os. Carnea astfel pregatita, se pune sa se marineze intr-un castron cu putin otet, ulei, tarhon tocat, 2-3 foi de dafin, piper, sare. Dupa 2-3 ore se scoate, se scurge bine de marinata, se da prin faina, apoi prin ou si in pesmet, si se prajeste in unt sau untura fierbinte.
Se serveste cu un sos de rosii sau sos ravigote.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii