autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Fileuri de cod (sau salau) cu ratatouille

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 catel de usturoi, , 1 ceapa, , 1 vanata, , 1 ardei gras galben, , 1 ardei gras rosu (gogosar), , 1 dovlecel (250 gr.), , 4 linguri ulei de masline, , 100 ml concentrat de legume (Maggi sau Vegeta+apa), , 20 gr. ierburi de Provence (rozmarin, cimbru),, sare,, piper, , 2 linguri suc de lamaie, , 4 fileuri de peste (a 150 gr.)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare: Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se toaca, usturoiul se zdrobeste. Se spala vanata, ardeii grasi si dovlecelul si se taie marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei bine incins, apoi se adauga vanata si se caleste si ea cateva minute. Se adauga celelalte legume, apa cu Vegeta si ierburile. Se gusta de sare, piper si zahar, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet circa 5 minute. Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza, dupa care se prajesc in 2 linguri de ulei bine incins, cate 5 minute pe fiecare parte. Se servesc cu \"ghiveciul\" de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de cod (sau salau) cu ratatouille" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu legume la cuptor

Peste cu legume la cuptor

Dupa curatare si spalare, se sareaza pestele pe interior si exterior. Ceapa se taie fidea, morcovii

5 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Platica cu sos la cuptor

Platica cu sos la cuptor

Am pus pestele intr-o tava si m-am apucat de preparat sosul. Am rumenit 2 cepe taiate solzisori in

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 1 dovlecel (250 gr.)
  • 4 linguri ulei de masline
  • 100 ml concentrat de legume (Maggi sau Vegeta+apa)
  • 20 gr. ierburi de Provence (rozmarin
  • cimbru),
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 4 fileuri de peste (a 150 gr.)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Stiuca la cuptor