autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Fileuri de cod (sau salau) cu ratatouille

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 catel de usturoi, , 1 ceapa, , 1 vanata, , 1 ardei gras galben, , 1 ardei gras rosu (gogosar), , 1 dovlecel (250 gr.), , 4 linguri ulei de masline, , 100 ml concentrat de legume (Maggi sau Vegeta+apa), , 20 gr. ierburi de Provence (rozmarin, cimbru),, sare,, piper, , 2 linguri suc de lamaie, , 4 fileuri de peste (a 150 gr.)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare: Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se toaca, usturoiul se zdrobeste. Se spala vanata, ardeii grasi si dovlecelul si se taie marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei bine incins, apoi se adauga vanata si se caleste si ea cateva minute. Se adauga celelalte legume, apa cu Vegeta si ierburile. Se gusta de sare, piper si zahar, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet circa 5 minute. Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza, dupa care se prajesc in 2 linguri de ulei bine incins, cate 5 minute pe fiecare parte. Se servesc cu \"ghiveciul\" de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de cod (sau salau) cu ratatouille" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Bors de peste

Bors de peste

Borsul de peste este bun si racoritor, plin de legume si sanatos! De regula, atunci cind pregatesc

19 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pangasius cu ciuperci si stafide

Pangasius cu ciuperci si stafide

Fileu de pangasius se taie in bucatele mai mici (4-5). Se sareaza si se pipereaza si dupa ce sta

4 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 vanata
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 1 dovlecel (250 gr.)
  • 4 linguri ulei de masline
  • 100 ml concentrat de legume (Maggi sau Vegeta+apa)
  • 20 gr. ierburi de Provence (rozmarin
  • cimbru),
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 4 fileuri de peste (a 150 gr.)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
somon la gratar