Inainte cuptorul se seteaza la 250 C, in tava se pune hartie de copt se stropeste cu ulei de masline si susan. Cartofii se curata, se spala se taie in bucati se tavalesc prin malaiul cu arome : sare, piper, oregano, paprika si praf de usturoi. Se aromeaza fleica de porc si se aseaza alaturi de cartofi in tava. Se lasa cca 30-45 min.
P.S pentru ca mai aveam cativa hamburgari de porc i-am adaugat alaturi de fleica in cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii