autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Aluaturi si Foietaje

Foi cu amoniac

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
2oua,6 linguri ulei,6 linguri zahar,6 linguri lapte, lingurita amoniac alimentar,faina cat cuprinde.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

55 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat din care se fac 3 foi.Se coc pe dosul tavii.Aceste foi se pot umple cu orice crema.Dupa umplere se lasa ceva timp sa se inmoaie apoi se taie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi cu amoniac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta pe lespede,ca la noi in Ardeal

Placinta pe lespede,ca la noi in Ardeal

Se framanta un aluat din faina ,drojdie,sare,zahar si apa cat cuprinde,se lasa un pic mai moale,cand

19 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

99 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dina Anisor , 13 octombrie 2013

    sant foarte bune

Dificultate

Medie

Timp

45 min

55 voturi

Ingrediente

  • 2oua,6 linguri ulei,6 linguri zahar,6 linguri lapte, lingurita amoniac alimentar,faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
CORNURI IN DOUA CULORI