autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Foi de napolitana cu ciocolata

Autor: manu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: manu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2014

Ingrediente
1 pachet foi napolitana, 150 ml apa, 200 g margarina sau unt, 500 g zahar, 250 g lapte praf, 50 g cacao, 100 g nuci prajite

Dificultate: Medie Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe apa cu zaharul pana se topeste si se leaga ca siropul de dulceata. Se cerne cacaua si se adauga peste sirop si se fierbe 3 minute. Se da jos de pe foc si se adauga margarina, amestecand pana se incorporeaza. Se va adauga si laptele praf cernut inainte. Adaugam apoi si nucile prajite si maruntite amestecand mereu. Se pune o foaie de napolitana si se toarna aproximativ 1/2 din ciocolata. Se pune o alta foaie peste ciocolata si se pune si cealalta jumatate de ciocolata. La sfarsit punem a 3 foaie de napolitana si punem o greutate peste prajitura ca sa se aseze bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitana cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Foi de napolitana cu crema de ciocolata si nuci

Foi de napolitana cu crema de ciocolata si nuci

Se sparg ouale si se bat bine. Se pun la bain-marie si se bat incontinuu. Se adauga zaharul si cele

17 voturi    7 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Chec bicolor

Chec bicolor

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Intr-un bol se bat ouale se adaugă zahărul si se bat cu un

4 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi napolitana
  • 150 ml apa
  • 200 g margarina sau unt
  • 500 g zahar
  • 250 g lapte praf
  • 50 g cacao
  • 100 g nuci prajite

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Fursecuri fragede