Autor:
manu (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2014
Ingrediente
1 pachet foi napolitana, 150 ml apa, 200 g margarina sau unt, 500 g zahar, 250 g lapte praf, 50 g cacao, 100 g nuci prajite
Dificultate: Medie | Timp: 35 min
Mod de preparare
Se fierbe apa cu zaharul pana se topeste si se leaga ca siropul de dulceata. Se cerne cacaua si se adauga peste sirop si se fierbe 3 minute. Se da jos de pe foc si se adauga margarina, amestecand pana se incorporeaza. Se va adauga si laptele praf cernut inainte. Adaugam apoi si nucile prajite si maruntite amestecand mereu. Se pune o foaie de napolitana si se toarna aproximativ 1/2 din ciocolata. Se pune o alta foaie peste ciocolata si se pune si cealalta jumatate de ciocolata. La sfarsit punem a 3 foaie de napolitana si punem o greutate peste prajitura ca sa se aseze bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitana cu ciocolata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Se sparg ouale si se bat bine. Se pun la bain-marie si se bat incontinuu. Se adauga zaharul si cele
26 voturi
7 comentarii
30 min
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate