autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Foi de napolitana cu ciocolata

Autor: manu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: manu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2014

Ingrediente
1 pachet foi napolitana, 150 ml apa, 200 g margarina sau unt, 500 g zahar, 250 g lapte praf, 50 g cacao, 100 g nuci prajite

Dificultate: Medie Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe apa cu zaharul pana se topeste si se leaga ca siropul de dulceata. Se cerne cacaua si se adauga peste sirop si se fierbe 3 minute. Se da jos de pe foc si se adauga margarina, amestecand pana se incorporeaza. Se va adauga si laptele praf cernut inainte. Adaugam apoi si nucile prajite si maruntite amestecand mereu. Se pune o foaie de napolitana si se toarna aproximativ 1/2 din ciocolata. Se pune o alta foaie peste ciocolata si se pune si cealalta jumatate de ciocolata. La sfarsit punem a 3 foaie de napolitana si punem o greutate peste prajitura ca sa se aseze bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitana cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Foi de napolitana cu crema de ciocolata si nuci

Foi de napolitana cu crema de ciocolata si nuci

Se sparg ouale si se bat bine. Se pun la bain-marie si se bat incontinuu. Se adauga zaharul si cele

17 voturi    7 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu fructe de padure

Tarta cu fructe de padure

Untul cu zahărul le-am mixat , am pus oul sarea și făina cernută cu praful de copt. Am frământat

2 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi napolitana
  • 150 ml apa
  • 200 g margarina sau unt
  • 500 g zahar
  • 250 g lapte praf
  • 50 g cacao
  • 100 g nuci prajite

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Fursecuri cu nuca si ciocolata