Se incalzeste cuptorul la foc potrivit sau slab 160 de grade.Se bat albusurile spuma se adauga sucul de lamaie si pe urma zaharul si se bat pina devine o spuma tare. Se freaca galbenusurile deoparte si se adauga la spuma usor sa nu o sparga. Se amesteca nucile cu cacao si se adauga usor pina compozitia este omogena.Se unge otava rotunda de tort de 24cm se toarna compozitia sa fie uniforma si se da la copt 2-2/12 pina ce se coace. Tortul este copt cind deasupra este putin mai tare. Se lasa sa se raceasca si se taie in doua.Se pot umple cu diferite creme.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii