Foietajul l-am scos din congelator si l-am lasat la dezghetat la temperatura camerei, pe un prosopel. Apooi l-am desfacut frumusel si incetiosr fara a-l rupe.
Salamul si baconul le-am taiat bucatele, cubulete potrivite adica nici prea mari nici prea mici. Le-am calit in 2 linguri de ulei pret de maxim maximorum 2 minute. Cele doua oua le-am zbatut foarte bine si apoi le-am adaugat peste movila de cascaval ras prin razatoarea mare :P. Intr-o tava am pus o hartie de copt am pus peste aceasta o bucata de foietaj (adica bucata dintr-un pachet 2*400gr got it?) si am pus peste ea un strat de salamior si bacon. Peste acesta am pus casacavul cu ou si am acoperit cu cealalta bucata de foietaj. am uns cu un galbenus de ou si am presarat deasupra seminte de susan.
L-am crestat asa pe ici - colo cat sa se patrunda mai bine la foc si am predat foietajul cuptorului, incins in prealabil.
L-am lasat asa cam 35 minute la temperatura medie-potrivita, supravegheat indeatent.
Cand a fost dragut rumenit l-am scos si l-am lasat la racit in tava, dupa care l-am taiat in patrate marisoare... si l-am devorat a doua zi...pe drum...
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii