autor:

Eva Fischer

» » Aperitive

Foietaj cu ou

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2007

Ingrediente
Pentru fiecare persoana este nevoie de 2 foi de foietaj, 1 ou de persoana, ulei pentru prajit, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Se taie foietajul in patrate de marimea unei farfurii de supa, se pune intr-o farfurie de supa si se sparge un ou si se sareaza. Se impaturesc marginile ca un plic si cu grija se pune in tigaia cu ulei incins. Se rumenesc frumos si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu legume si jambon

Omleta cu legume si jambon

Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul

26 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Aperitiv ornamental  2

Aperitiv ornamental 2

Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru fiecare persoana este nevoie de 2 foi de foietaj
  • 1 ou de persoana
  • ulei pentru prajit
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Omleta cu spaghetti