Intr-un bol se bate oul spuma, dupa care se adauga otetul, uleiul, sarea, si apa calduta si se amesteca.
Se adauga faina si se framanta pana se abtine un aluat moale si nelipicios.
Intr-un castron se amesteca margarina cu faina pana se obtine o crema omogena.
Se intinde o foaie groasa cam de 5 mm si se unge cu jumatate din amestecul de margarina.
Se decupeaza foaia ca in poza, si se impatureste incepand cu colturile. Se da la frigider pentru cel putin 20 minute.
Dupa ce sa racit se intinde din nou o foaie si se repeta pasii de mai sus. Se lasa cel putin 2 ore la rece dupa care se poate folosi.
Recomand sa tapetati bine masa cu faina pentru a evita lipirea foii de masa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii