Inca o reteta de fondue, de data asta cu ciocolata alba. Un desert dupa care te lingi pe degete si dai castronasul mai departe, sa mai fie umplut inca odata cu sos alb de ciocolata :).
Am tavalit prin acest minunat sos alb, pandoro si fructe (banane, mandarine, kiwi). Batalia cea mare s-a dat pe pandoro, care a fost pur si simplu divin cu sosul.
Pe bain-marie topiti ciocolata, adaugati frisca, untul si vanilia. Amestecati si lasati sa fiarba la foc mic timp de aroximativ 5 minute, pana se face un sos gros.
Dupa acest timp turnati sosul in vasul de fondue si have fun.
Descopera alte retete delicioase pe blogul Isabela Cuisine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii