Fondue de ciocolata alba

Fondue de ciocolata alba

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 200 g ciocolata alba, de calitate
  • 50 g unt nesarat
  • 142 ml frisca lichida neindulcita
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • fructe, banane, kiwi, mandarie
  • pandoro

Mod de preparare

Inca o reteta de fondue, de data asta cu ciocolata alba. Un desert dupa care te lingi pe degete si dai castronasul mai departe, sa mai fie umplut inca odata cu sos alb de ciocolata :).

Am tavalit prin acest minunat sos alb, pandoro si fructe (banane, mandarine, kiwi). Batalia cea mare s-a dat pe pandoro, care a fost pur si simplu divin cu sosul.

Pe bain-marie topiti ciocolata, adaugati frisca, untul si vanilia. Amestecati si lasati sa fiarba la foc mic timp de aroximativ 5 minute, pana se face un sos gros.

Dupa acest timp turnati sosul in vasul de fondue si have fun.

Descopera alte retete delicioase pe blogul Isabela Cuisine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise