Feliile de paine se taie in mijloc un patratel cam de vreo 4-5 cm. Felia de paine taiata in mijloc se unge cu unt si se pune in tigaie bine incalzita la foc slab, dupa un minut si sparge oul si se pune in patratelul taiat in mijlocul feliei de paine. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Dupa 3-5 minute se intoarece pe cealalta parte pentru a se praji. Direct dupa ce se intoarce se pune mozzarella sau cascavalul dat prin razatoare. Se lasa la foc mic si se acopera tigaia inca vreo 2-4 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii