autor:

Marian

» » Fripturi

Frigarui

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 august 2011

Ingrediente
1 kg piept de pui dezosat, 500 g kaizer, 3 cepe mari, 5 ardei capia, sare, rozmarin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Se taie cubulete pieptul de pui, kaizerul si ardeii capia. Ceapa se taie in sferturi si se desprind foitele.
Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si rozmarin dupa care se introduc pe betisoare de frigarui, pe rand toate ingredientele si se pun pe gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)

Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)

La fuduliile necuratate trebuie indepartata cu grija membrana groasa,pielita,apoi spalate bine si

33 voturi    22 comentarii
40 min
Fripturi
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2011

    sunt perfect de acord! sunt un mare fan al marinatelor si chiar al pastramelor.... eu am facut frigaruile in graba...ca ne era foame... :)

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2011

    Sint minunate frigaruiele dar eu fac o marinada in care las pieptul de pui sa se macereze putin -chiar daca carnea de pui este repede gata marinada il ajuta sa nu se usuce-incearca.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 august 2011

    Foarte bune si apetisante!*****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 500 g kaizer
  • 3 cepe mari
  • 5 ardei capia
  • sare
  • rozmarin

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

38 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Marian (Chef de cuisine)

sunt perfect de acord! sunt un mare fan al marinatelor si chiar al pastramelor.... eu am facut frigaruile in graba...ca ne era foame... :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui prajit marinat