autor:

Marian

» » Fripturi

Frigarui

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 august 2011

Ingrediente
1 kg piept de pui dezosat, 500 g kaizer, 3 cepe mari, 5 ardei capia, sare, rozmarin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Se taie cubulete pieptul de pui, kaizerul si ardeii capia. Ceapa se taie in sferturi si se desprind foitele.
Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si rozmarin dupa care se introduc pe betisoare de frigarui, pe rand toate ingredientele si se pun pe gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui cu peste (salau/somon) file

Frigarui cu peste (salau/somon) file

In loc de salau puteti folosi si somon file, eu am ales sa pregatesc frigaruile cu salau. Bucatile

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete de post
Frigarui asortate la gratar

Frigarui asortate la gratar

Pieptul de pui și porc il spalam cu apă rece, il uscam cu șervețele, il taiem cuburi de cca 2

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2011

    sunt perfect de acord! sunt un mare fan al marinatelor si chiar al pastramelor.... eu am facut frigaruile in graba...ca ne era foame... :)

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2011

    Sint minunate frigaruiele dar eu fac o marinada in care las pieptul de pui sa se macereze putin -chiar daca carnea de pui este repede gata marinada il ajuta sa nu se usuce-incearca.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 august 2011

    Foarte bune si apetisante!*****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 500 g kaizer
  • 3 cepe mari
  • 5 ardei capia
  • sare
  • rozmarin

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

35 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Marian (Chef de cuisine)

sunt perfect de acord! sunt un mare fan al marinatelor si chiar al pastramelor.... eu am facut frigaruile in graba...ca ne era foame... :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
pui umplut la cuptor