autor:

viatanomada

» » Fripturi

Frigarui

Autor: viatanomada (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: viatanomada (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Ingrediente
piept de pui dezosat 2-3 bucati, pulpa de porc 6-700 gr, 200 gr ciuperci champignon, 2 ardei kapia rosii, 2-3 cepe mari, 300 gr rosii cherry, 2 dovlecei subtiri, 2 vinete subtiri, 75 ml ulei masline cu trufe, 25 ml otet balsamic, sare 1 lgt, piper mozaic 1/4 lgt, mustar iute 2-3 lg, cimbru 1/4 lgt, scortisoara 1/4 lgt, zahar brun 1 lgt

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

-carnea si legumele se spala si se taie cuburi de marime potrivita (in afara de rosiile cherry )

-se pun intr-un caston incapator

-se pregateste baitul din celelalte ingrediente, se adauga peste cuburile de carne si legume din castron, se amesteca bine totul , se acopera cu un capac sau folie alimentara si se lasa la frigider cateva ore (de preferat de seara pana dimineata)

-se pregateste gratarul,intre timp se pun pe tepuse carnea si legumele,se mai stropesc cu sucul lasat de legume si bait si se pun pe gratrul incins pana ne ameteste mirosul de frigarui bine facute

-in cazul in care nu e vreme de gratar se aseaza frigaruile intr-o tava incapatoare, se acopera cu folie si se dau la cuptorul preincalzit 30 minute apoi se scoate folia si se lasa pana arata bine patrunse

-in ambele cazuri arata si au un gust fabulos

optional se mai pot stropi cu bere neagra(pe gratar)

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui de porc si pui la gratar

Frigarui de porc si pui la gratar

Se spala carnea si se taie in bucati nici prea groase, nici prea subtiri,astfel incat sa se prajeasca

134 voturi    3 comentarii
2h
Retete la gratar
Frigarui de peste cu marinata de lamaie verde

Frigarui de peste cu marinata de lamaie verde

1. Se amesteca intr-un castron toate ingredientele pentru marinata.Se adauga pestele taiat cubulete,

8 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de pui dezosat 2-3 bucati
  • pulpa de porc 6-700 gr
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 2 ardei kapia rosii
  • 2-3 cepe mari
  • 300 gr rosii cherry
  • 2 dovlecei subtiri
  • 2 vinete subtiri
  • 75 ml ulei masline cu trufe
  • 25 ml otet balsamic
  • sare 1 lgt
  • piper mozaic 1/4 lgt
  • mustar iute 2-3 lg
  • cimbru 1/4 lgt
  • scortisoara 1/4 lgt
  • zahar brun 1 lgt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura vanatoreasca cu paste si sos