Frigarui

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui dezosat 2-3 bucati
  • pulpa de porc 6-700 gr
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 2 ardei kapia rosii
  • 2-3 cepe mari
  • 300 gr rosii cherry
  • 2 dovlecei subtiri
  • 2 vinete subtiri
  • 75 ml ulei masline cu trufe
  • 25 ml otet balsamic
  • sare 1 lgt
  • piper mozaic 1/4 lgt
  • mustar iute 2-3 lg
  • cimbru 1/4 lgt
  • scortisoara 1/4 lgt
  • zahar brun 1 lgt

Mod de preparare

-carnea si legumele se spala si se taie cuburi de marime potrivita (in afara de rosiile cherry )

-se pun intr-un caston incapator

-se pregateste baitul din celelalte ingrediente, se adauga peste cuburile de carne si legume din castron, se amesteca bine totul , se acopera cu un capac sau folie alimentara si se lasa la frigider cateva ore (de preferat de seara pana dimineata)

-se pregateste gratarul,intre timp se pun pe tepuse carnea si legumele,se mai stropesc cu sucul lasat de legume si bait si se pun pe gratrul incins pana ne ameteste mirosul de frigarui bine facute

-in cazul in care nu e vreme de gratar se aseaza frigaruile intr-o tava incapatoare, se acopera cu folie si se dau la cuptorul preincalzit 30 minute apoi se scoate folia si se lasa pana arata bine patrunse

-in ambele cazuri arata si au un gust fabulos

optional se mai pot stropi cu bere neagra(pe gratar)

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise