Frigarui cu pui si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Frigarui cu pui si legume

Ingrediente

  • 3 pulpe dezosate;
  • o ceapa;
  • un ardei kapia;
  • 10 rosii cherry;
  • sare;
  • o lingurita de Fuchs "Fix pentru Gratar";
  • 5 bete pentru frigarui.

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucatele patratoase, se pune intr-un castron si se adauga sare si Fuchs "Fix pentru Gratar" si se amesteca.

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie in bucati mari.

Se taie ardeiul pe jumatate, se indeparteaza cotorul si semintele, se spala, apoi se taie bucatele patratoase.

Se spala rosiile cherry.

Se ia cate un bat pentru frigarui si se pune carnea, alternand cu legumele.

Pentru gratarul electric, se pune 1 l de apa in tava, apoi se baga stecherul in priza si se aprinde, lasandu-l 2-3 minute sa se incalzeasca, dupa care se pun frigaruile si se rumenesc pe toate partile.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor