Se spala carnea, se taie bucatele patratoase, se pune intr-un castron si se adauga sare si Fuchs "Fix pentru Gratar" si se amesteca.
Se curata ceapa de foi, se spala si se taie in bucati mari.
Se taie ardeiul pe jumatate, se indeparteaza cotorul si semintele, se spala, apoi se taie bucatele patratoase.
Se spala rosiile cherry.
Se ia cate un bat pentru frigarui si se pune carnea, alternand cu legumele.
Pentru gratarul electric, se pune 1 l de apa in tava, apoi se baga stecherul in priza si se aprinde, lasandu-l 2-3 minute sa se incalzeasca, dupa care se pun frigaruile si se rumenesc pe toate partile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii