Carnea pe porc se taie in cubulete mici, apoi se amesteca cu un pic de ulei si se condimenteaza dupa gust, cu sare si condimentele speciale pentru carnea de porc la gratar.
Legumele se curata, se spala si se taie tot cubulete. Se infig pe batul special pentru frigarui, alternand cu bucatile de carne. Apoi se pun pe gratar (eu am folosit gratarul acela care se pune pe aragaz).
Ca si garnitura, am facut cartofi prajiti; taiati fideluta si rondele, franjurate la unul din capete. Pentru un aspect mai interesant am folosit niste mici, pe post de oite negre.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii