autor:

Fara foto

» » Fripturi

Frigarui de porc

Autor: ICE (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ICE (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Ingrediente
3 - 4 felii muschi de porc, 2 cepe mari, 2 ardei rosii, 2 rosii, 2 morcovi, cateva bete speciale pt. frigarui, condimente speciale pt carnea de porc la gratar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea pe porc se taie in cubulete mici, apoi se amesteca cu un pic de ulei si se condimenteaza dupa gust, cu sare si condimentele speciale pentru carnea de porc la gratar.
Legumele se curata, se spala si se taie tot cubulete. Se infig pe batul special pentru frigarui, alternand cu bucatile de carne. Apoi se pun pe gratar (eu am folosit gratarul acela care se pune pe aragaz).
Ca si garnitura, am facut cartofi prajiti; taiati fideluta si rondele, franjurate la unul din capete. Pentru un aspect mai interesant am folosit niste mici, pe post de oite negre.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigarui de porc la gratar(2 portii)

Frigarui de porc la gratar(2 portii)

Se taie carnea cubulete la fel si legumele,apoi se pun pe betele de frigarui (un cub carne,unul

1 vot    4 comentarii
1h
Fripturi
Frigărui de porc și ciuperci cu orez prăjit

Frigărui de porc și ciuperci cu orez prăjit

Rețeta aceasta mi-a făcut cu ochiul din revista Good Food de multe zile. I-am pus și o etichetă

14 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ICE (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Va multumesc fetelor!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

    Ingenioasa prezentarea. Felicitari!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Ai votul meu...Arata grozav,iar gustul trebuie sa fie pe masura...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 - 4 felii muschi de porc
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei rosii
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • cateva bete speciale pt. frigarui
  • condimente speciale pt carnea de porc la gratar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ICE
Salata cu sunca si ou

Salata cu sunca si ou

Salata verde se spala frunza cu frunza, in jet de apa rece. La fel si restul legumelor. Se taie sau

0 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Ouale se bat un pic cu cele 10 gr de zahar, coaja de lamaie

13 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

17 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

ICE (Chef de cuisine)

Va multumesc fetelor!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Fripturã de porc la tavã cu portocale si rozmarin