Carnea pe porc se taie in cubulete mici, apoi se amesteca cu un pic de ulei si se condimenteaza dupa gust, cu sare si condimentele speciale pentru carnea de porc la gratar.
Legumele se curata, se spala si se taie tot cubulete. Se infig pe batul special pentru frigarui, alternand cu bucatile de carne. Apoi se pun pe gratar (eu am folosit gratarul acela care se pune pe aragaz).
Ca si garnitura, am facut cartofi prajiti; taiati fideluta si rondele, franjurate la unul din capete. Pentru un aspect mai interesant am folosit niste mici, pe post de oite negre.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii