Reteta postata pe: 25 decembrie 2013
Ingrediente
2 piepti de pui dezosati, 2 linguri cu miere, 2 linguri cu mustar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri ulei de masline, 2 fire de usturoi verde, 1 lingurita rasa de sare, 1 lingurita rasa piper macinat, un pahar vin alb sec
Dificultate: Redusa | Timp: 4h
Mod de preparare
Carnea se spala,se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant si se taie cubulete.Usturoiul se taie fin.Facem o marinata din miere,mustar,sos de soia ,ulei de masline,usturoi,sare,piper si vin.Amestecam bine dupa care turnam acest amestec peste cuburile de carne.Acoperim vasul si-l dam la frigider pentru circa 2-3 ore.Scoatem apoi cuburile din marinata,le tamponam cu un prosop absorbant pentru a indeparta excesul de marinata si trecem la montarea frigaruilor..Am asezat frigaruile astfel pregatite pe gratarul unei tavi in care am turnat o cana cu apa si am dat la cuptor.Se pot frige si pe gratar.Intoarcem din cand in cand frigaruile de pe o parte pe alta pana cand sunt bine facute.
Servim frigaruile calde alaturi de o garnitura..........eu am ales de data aceasta sa folosesc piure de cartofi.
Foarte bune!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui de pui marinate" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate