autor:

Licuta Marin

» » Retete la gratar

Frigarui de pui picante

Autor: Licuta Marin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Licuta Marin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2011

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 frigarui):, 750 gr piept pui, un ardei gras rosu (mare), doua cepe, 32 ciupercute mici (doar palaria), , Ingrediente pentru sosul picant:, 100 ml ulei, 100 gr mustar iute, 1 lingura boia de ardei iute, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

1. Taiem cubulete: pieptul de pui, ardeiul gras si ceapa (ceapa si ardeiul atat cat ne permite forma lor).
2. Luam cate un betisor pentru frigarui si incepem sa punem intr-o ordine dorita, ingredientele: ardeiul gras, ceapa, ciupercuta, pieptul de pui si tot asa pana umplem betisorul. Procedam la fel cu toate betisoarele.
3. Facem un sos din: ulei, mustar, boia de ardei iute, sare si piper. Ungem frigaruile cu acest sos, lasam 1/2 ora la rece si apoi le punem pe gratar. Frigem pe toate partile pana devin aurii. Servim cu salata de sezon.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Somon in folie de aluminiu preparat rapid pe gratar si garnitura de broccoli

Somon in folie de aluminiu preparat rapid pe gratar si garnitura de broccoli

Am marinat bucatile de somon in zeama de lamaie, o lingura de ulei de masline,un praf de nucsoara

0 voturi    1 comentariu
20 min
Retete la gratar
Somon aromatizat la gratar cu garnitura de orez

Somon aromatizat la gratar cu garnitura de orez

Bucata de somon o spalam si o tapetam cu un servet de bucatarie. Intr-un recipient stoarcem zeama

2 voturi    0 comentarii
20 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine):

    Cu modificările pe care le-am făcut au ieșit niște frigărui deosebit de gustoase. Am adugat la marinata paprica dulce, seasoning salt, sare , piper, puțin ketchup și zeama de lamaie. Am turnat-o peste carne și am lasat-o sa se marineze pentru câteva ore la frigider.

  • 20 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maryanna Preda , 12 ianuarie 2015

    gustos si sanatos

  • Fara foto

    Cornella Jacobs , 09 ianuarie 2015

    gustoase

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 iunie 2014

    Este foarte aspectoasa reteta cred ca e c-am iute marinada dar fiecare si gustul lui/

    • Fara foto

      Istratoiu Alexandru (Bucatar) , 07 ianuarie 2014

      MMM.. Delicioase

    • Fara foto

      Adina (Bucatar sef) , 01 septembrie 2013

      Excelent, rapid si de efect!

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 19 august 2013

      frumos!

    • Laura Iacob

      Laura Iacob (Chef de cuisine) , 07 august 2013

      Grozav arata! :)

    • Fara foto

      Legume Ecologice , 24 iulie 2013

      perfect...

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      Multumesc frumos!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      Ce pofta mi s-a facut...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

      Ce frumoase sunt! Fac si eu cu sos de menta.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 20 iulie 2011

      Yumi,yumi, ce bine arataaaaaaaa !

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 19 iulie 2011

      Foarte aspectuos!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

      Arome si culori!*****

    • CristinaD

      CristinaD (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

      arata atat de bine ca iti vine sa plangi cand privesti :((

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

      Multumesc foarte mult!!! ...Pupici la toata lumea!

    • kamkrys75

      kamkrys75 (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

      Prezentare de nota 10 !!!Felicitari si bafta in concurs!

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

      Cel mai important...e sanatos!

    • kamkrys75

      kamkrys75 (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

      Hmmmm....Arata excelent!!!!Cum sa refuzi asa ceva?

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 17 iulie 2011

      FFF bune!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 frigarui):
  • 750 gr piept pui
  • un ardei gras rosu (mare)
  • doua cepe
  • 32 ciupercute mici (doar palaria)
  • Ingrediente pentru sosul picant:
  • 100 ml ulei
  • 100 gr mustar iute
  • 1 lingura boia de ardei iute
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Licuta Marin
Pizza cu ton si sunca

Pizza cu ton si sunca

1. Drojdia se inmoaie in apa calduta apoi se toarna peste faina impreuna cu sarea, uleiul si margarina.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Briose cu dulceata de mure

Briose cu dulceata de mure

1. Zaharul, iaurtul, ouale si uleiul se pun intr-un bol. Se omogenizeaza bine cu mixerul , dupa care

34 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Pui Chinese

Pui Chinese

Se taie marunt usturoiul si se caleste putin in uleiul de masline. Pieptul de pui se taie suvite

24 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

kok miori (Chef de cuisine)

Este foarte aspectoasa reteta cred ca e c-am iute marinada dar fiecare si gustul lui/

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Somon la gratar cu sos de patrunjel si usturoi Somon la gratar cu sos de patrunjel si usturoi

Se condimentează peştele cu sare şi piper şi se frige pe grill. Usturoiul se curăţă şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Zuchinni pizzette Zuchinni pizzette

Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm. Se ung rondelele de dovlecel pe ambele parti si se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Muschi in prapur de porc, pe gratar