Tăiem pieptul de curcan fâsii, condimentăm cu sare, piper, boia si putin rozmarin, adăugăm uleiul, amestecăm bine si lăsăm carnea la rece pentru o oră.
Curătăm ardeiul si ceapa, le tăiem pătrate nu foarte mari, dar nici foarte mici pentru a nu se rupe atunci când le înepăm. Fâsiile din piept de curcan le asezăm pe o farfurie sub formă de ineluse. Începem să asezăm carnea si legumele alternativ pe betele din bambus, nu înainte de a inmuia betele pentru frigărui în apă rece pentru a nu se arde pe grătar.
Asezăm frigăruile pe grătarul încins si le lăsăm până se rumenesc pe ambele părti, întorcându-le o singură dată pe fiecare parte.
Gasiti mai multe retete delicioase pe blogul BucatarialuiDodo.wordpress.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii