1. Soia se fierbe în apă clocotită în care s-a dizolvat sare, iar când este fiartă se scurge de apă şi se lasă la răcit.
2. Intr-un vas, se amestecă usturoiul tocat mărunt, uleiul, sarea şi piperul, apoi se pun şi frunzele de tarhon.
3. Roşiile, ardeii şi ciupercile se spală, se şterg bine de apă, apoi se taie în bucăţi potrivite, cam de mărimea cuburilor de soia.
4. Frigăruile se montează înşirând alternativ pe beţe legumele şi cuburile de soia, apoi se condimentează cu compoziţia usturoi şi se frig pe toate părţile pe un grătar încins, stropind din când în când cu restul compoziţiei de usturoi rămas şi boia.
5. Se servesc cu mamaliguta calda si ridichi.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii