1. Soia se fierbe în apă clocotită în care s-a dizolvat sare, iar când este fiartă se scurge de apă şi se lasă la răcit.
2. Intr-un vas, se amestecă usturoiul tocat mărunt, uleiul, sarea şi piperul, apoi se pun şi frunzele de tarhon.
3. Roşiile, ardeii şi ciupercile se spală, se şterg bine de apă, apoi se taie în bucăţi potrivite, cam de mărimea cuburilor de soia.
4. Frigăruile se montează înşirând alternativ pe beţe legumele şi cuburile de soia, apoi se condimentează cu compoziţia usturoi şi se frig pe toate părţile pe un grătar încins, stropind din când în când cu restul compoziţiei de usturoi rămas şi boia.
5. Se servesc cu mamaliguta calda si ridichi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii