autor:

sarbu

» » Mancaruri cu carne

Frigarui Haiducesti

Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
- 1 kg. carne de porc, - 100 gr. faina de porumb, - 3 cepe, - 3 catei de usturoi, - 3 - 4 rosii, - 3 lingurite de boia, - ulei de floarea soarelui, - piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore.
Cubuletele de carne se pun pe betisoare si se pun la fript pe gratar.Cand sunt bine patrunsi se stropesc frigaruii cu ulei si se trec prin faina de porumb , se pune din nou la fript pana primesc o culoare placuta.
Intre timp se curata ceapa si usturoiul si se taie cubulete mici, rosiile se taie felii. Totul se amesteca, se sareaza, dupa gust se adauga si piper .
Pe farfurie se aseaza salata si peste ea se pun frigaruii.Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui Haiducesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    O minunatie !!! Deja imi ploua in gura.....

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    buna reteta.merita incercata.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Foarte gustoase, hranitoare.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Hmm,ce pofta mi-ai facut!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg. carne de porc
  • - 100 gr. faina de porumb
  • - 3 cepe
  • - 3 catei de usturoi
  • - 3 - 4 rosii
  • - 3 lingurite de boia
  • - ulei de floarea soarelui
  • - piper

Raporteaza reteta

Retete
de sarbu
Cevapi (mici)

Cevapi (mici)

Carnea tocata se framanta bine cu mana apoi se pune la frigider cateva ore ( cel mai bine este de

12 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficat in Osanza

Ficat in Osanza

Se feliaza ficatul in felii de 1-1,5 cm.Luam o bucata de osanza de trei ori mai mare decat felia

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Papricas de peste

Papricas de peste

Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Sidy (Chef de cuisine)

O minunatie !!! Deja imi ploua in gura.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare