autor:

sarbu

» » Mancaruri cu carne

Frigarui Haiducesti

Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sarbu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
- 1 kg. carne de porc, - 100 gr. faina de porumb, - 3 cepe, - 3 catei de usturoi, - 3 - 4 rosii, - 3 lingurite de boia, - ulei de floarea soarelui, - piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore.
Cubuletele de carne se pun pe betisoare si se pun la fript pe gratar.Cand sunt bine patrunsi se stropesc frigaruii cu ulei si se trec prin faina de porumb , se pune din nou la fript pana primesc o culoare placuta.
Intre timp se curata ceapa si usturoiul si se taie cubulete mici, rosiile se taie felii. Totul se amesteca, se sareaza, dupa gust se adauga si piper .
Pe farfurie se aseaza salata si peste ea se pun frigaruii.Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui Haiducesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MUSCHI DE PORC MARINAT CU CARTOFI COPTI SI CEAPA

MUSCHI DE PORC MARINAT CU CARTOFI COPTI SI CEAPA

1.Se ung feliile de muschi cu acest sos propriu si se lasa la marinat aproximativ 2 ore 2.Ungem

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor

Pulpe de pui la cuptor

Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    O minunatie !!! Deja imi ploua in gura.....

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    buna reteta.merita incercata.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Foarte gustoase, hranitoare.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Hmm,ce pofta mi-ai facut!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg. carne de porc
  • - 100 gr. faina de porumb
  • - 3 cepe
  • - 3 catei de usturoi
  • - 3 - 4 rosii
  • - 3 lingurite de boia
  • - ulei de floarea soarelui
  • - piper

Raporteaza reteta

Retete
de sarbu
Cevapi (mici)

Cevapi (mici)

Carnea tocata se framanta bine cu mana apoi se pune la frigider cateva ore ( cel mai bine este de

12 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficat in Osanza

Ficat in Osanza

Se feliaza ficatul in felii de 1-1,5 cm.Luam o bucata de osanza de trei ori mai mare decat felia

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Papricas de peste

Papricas de peste

Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine

6 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Sidy (Chef de cuisine)

O minunatie !!! Deja imi ploua in gura.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Fasole batuta cu rasol de porc