Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore.
Cubuletele de carne se pun pe betisoare si se pun la fript pe gratar.Cand sunt bine patrunsi se stropesc frigaruii cu ulei si se trec prin faina de porumb , se pune din nou la fript pana primesc o culoare placuta.
Intre timp se curata ceapa si usturoiul si se taie cubulete mici, rosiile se taie felii. Totul se amesteca, se sareaza, dupa gust se adauga si piper .
Pe farfurie se aseaza salata si peste ea se pun frigaruii.Se serveste cald.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii