Se taie carnea in bucatele mici (2-3 cm). Procedam la fel si cu :rosiile, ardeii, ciupercile si carnaciorii. Acum luam cate un bat de bambus si infigem pe rand cate o bucata de carne, apoi o bucata de rosie, una de ardei, un carnacior si o ciuperca; continuam acest sir pana se umple batul (trebuie sa lasati capetele batului liber cam 3-5 cm, pentru a putea manevra mai bine frigaruia). La final condimentati frigaruia dupa gust.
Acum nu mai ramane decat sa punem frigaruia pe gratarul incins si sa asteptam pana aceasta este gata!
Bete de bambus puteti gasi la supermarketuri, precum si la unele magazine din cartier.
POFTA MARE!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii