autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

friptura breze din carne de pui si ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei,morcovi, patrunjel si telina radacina,ceapa, ciuperci, usturoi,, sare,, patrunjel verde, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de pui se ianbusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa.Se adauga morcovii,ceapa,telina,patrunjel radacina,piper,550 ml de apa fiarta si se continua inabusirea cu vasul acoperit,pana ce carnea si legumele sunt fierte.Separat ,se inabusa ciupercile in 50 ml de ulei, se adauga sare si piper.
Cartofii se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa ,apoi se adauga peste ciuperci.
Sosul rezultat din fierberea carnii cu legume se paseaza peste cartofi si ciuperci , se fierb 30 min.
Se adauga mujdei de usuturoi,vin, patrunjel verde ,bucatile de carne si se continua fierberea 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura breze din carne de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone

Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone

Se bate bucata de carne cu ciocanul de snitel, se sareaza(eu nu am piperat), se trece prin faina

9 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Fave cu bacon

Fave cu bacon

Se scot boabele de fasole din pastai si se pun la fiert in apa cu sare timp de 30 min. Intre timp

0 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Pulpa de curcan glazurata picant