Se baga carnea in punga magica si se lasa la cuptor 1 ora la foc mic spe mediu apoi se face un sos din usturoi tocat marunt (puneti cat va place, eu am pus o capatana normala) si o legatura de ceapa verde tocata oblic. Se adauga ulei, sare, piper si cimbru si se lasa sosul la foc mic cu capac doar cat sa se inmoaie putin ceapa. La sfarsit se adauga frunze de leustean. Se serveste friptura cu sosul peste ea. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii