autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura ciobanesca

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
carne de pulpa de miel, leustean, cimbru, usturoi, ulei, sare piper, ceapa verde, 1 punga magica knorr cu ierburi aromate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se baga carnea in punga magica si se lasa la cuptor 1 ora la foc mic spe mediu apoi se face un sos din usturoi tocat marunt (puneti cat va place, eu am pus o capatana normala) si o legatura de ceapa verde tocata oblic. Se adauga ulei, sare, piper si cimbru si se lasa sosul la foc mic cu capac doar cat sa se inmoaie putin ceapa. La sfarsit se adauga frunze de leustean. Se serveste friptura cu sosul peste ea. Pofta mare!


Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura ciobanesca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Dupa ce au fost condimentate, pulpele, se asaza in tava unsa cu ulei, intr-un singur strat. Cartofii

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura rapida la dubletta

Friptura rapida la dubletta

Fac un dressing din ulei,vin si condimente.Trec feliile de ceafa prin dressing,in timp ce se incinge

0 voturi    6 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpa de porc la cuptor
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide