autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura ciobanesca

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
carne de pulpa de miel, leustean, cimbru, usturoi, ulei, sare piper, ceapa verde, 1 punga magica knorr cu ierburi aromate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se baga carnea in punga magica si se lasa la cuptor 1 ora la foc mic spe mediu apoi se face un sos din usturoi tocat marunt (puneti cat va place, eu am pus o capatana normala) si o legatura de ceapa verde tocata oblic. Se adauga ulei, sare, piper si cimbru si se lasa sosul la foc mic cu capac doar cat sa se inmoaie putin ceapa. La sfarsit se adauga frunze de leustean. Se serveste friptura cu sosul peste ea. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura ciobanesca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc

Friptura de porc

Fellile de carne le-am marinat cateva ore. Am uns cu putin ulei o tava tapetata cu alufolie, am

3 voturi    3 comentarii
45 min
Fripturi
Miel la cuptor cu garnitura de legume

Miel la cuptor cu garnitura de legume

Carnea se spala, se sterge si se cresteaza. Se freaca bine cu condimente si ulei de masline. Se introduce

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati