autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura ciobanesca

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
carne de pulpa de miel, leustean, cimbru, usturoi, ulei, sare piper, ceapa verde, 1 punga magica knorr cu ierburi aromate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se baga carnea in punga magica si se lasa la cuptor 1 ora la foc mic spe mediu apoi se face un sos din usturoi tocat marunt (puneti cat va place, eu am pus o capatana normala) si o legatura de ceapa verde tocata oblic. Se adauga ulei, sare, piper si cimbru si se lasa sosul la foc mic cu capac doar cat sa se inmoaie putin ceapa. La sfarsit se adauga frunze de leustean. Se serveste friptura cu sosul peste ea. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura ciobanesca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Coaste si ceafa cu vin.

Coaste si ceafa cu vin.

Mustarul,kethcup-ul si o ligurita ulei se amesteca pana se omogenizeaza si apoi se unge carnea spalata

25 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
Confit de rata

Confit de rata

Au trecut câteva zile de când am împlinit...un număr de ani! E ciudat cum trece

0 voturi    0 comentarii
7h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ostropel din carne de pui