autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Friptura cu pulpa de porc si carnati

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2014

Ingrediente
o bucata de pulpa de porc de circa 1,5 kg, cativa carnati preparati in casa si afumati de al meu sot, 3-4 catei de usturoi, ulei de masline, piper boabe, cateva foi de dafin, un pahar cu vin alb demi-sec, rozmarin uscat, sare, piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Bucata de carne spalata o punem intr-o oala( eu am folosit o oala Zepter), o acoperim cu apa rece, adaugam putina sare si o lasam la foc mic circa o ora si jumatate(pana cand carnea este bine facuta)

dupa care o scoatem ,o taiem felii potrivite pe care le condimentam cu sare ,piper macinat si rosmarin.Stropim fiecare bucata in parte cu ulei de masline si asezam totul intr-un vas de lut.Turnam vinul, o cana din supa in care a fiert carnea, adaugam cateva boabe de piper , cateva foi de dafin. si cativa catei de usturoi intregi.Printre bucatile de carne intercalam si cativa carnaciori.

Dam la cuptor si tinem pana cand friptura se rumeneste frumos iar carnatii sunt bine facuti.Avem grija ca din cand in cand sa stropim carnea cu sosul din vas.

Servim calda alaturi de o garnitura(eu am ales o garnitura de orez cu legume) si o salata sau ceva muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu pulpa de porc si carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
File de porc cu lamaie

File de porc cu lamaie

Carnea se portioneaza felii mai grosute,le ungem cu mustar , apoi le asezonam pe toate partile si

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • o bucata de pulpa de porc de circa 1,5 kg
  • cativa carnati preparati in casa si afumati de al meu sot
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • piper boabe
  • cateva foi de dafin
  • un pahar cu vin alb demi-sec
  • rozmarin uscat
  • sare
  • piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Costita marinata la gratar